My day

22:16:00 2013-04-08


1. Goooolunch! 2. Fixade frillan hos Emelie idag, så nu är det kort, fräscht och snyggt igen! 3. Man ska alltid ha go marginal när man kör bil. 4. Behövde köpa ny foundation och tänkte testa Smashbox. Fick även följa med en suuuuperrosa läppenna hem, KUL!

Halloj! Haft en fin ledig dag. Den har sett ut ungefär såhär: Jag gick upp, åt frulle och drog sedan till gymmet. Pumpade mina ben, rumpa och vader en aning. Därefter stack jag hem igen och duschade (allt utom håret eftersom man självklart vill få håret tvättad av Emelie när man ändå ska klippa sig!) och åt sjukt god sallad. Åkte sedan fram och klippte mig. Känns sjukt fräsht och blev riktigt bra! Ganska kort men jag trivs verkligen bra i det! Bugade och bockade för den nya frillan och sedan åkte jag hem och hämtade bilen och sedan Lippan. Bilen behövde tvättas och jag behövde sällskap, hihi. Vi tog sedan tåget till Alingsås där vi sprang runt lite i affärer och drog mellanmål på Espresso House innan vi tog tåget hem till Herrljunga igeeeen. Kvällen har spenderats på fotbollsplanen och nu sitter jag klistrad framför Geordie Shore. 

Saker och ting fuckades upp lite så imorgon ska jag jobba och så är jag ledig på onsdag istället. Blir fint ändå! Vi hörs imrogon goooodingar. Puss!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback