Glowparty och tequila till lunch

15:18:59 2014-04-27


Livet :) 

Nu vart det ju några dagar sedan jag skrev, men mina dagar ser ungefär ut såhär: Man vaknar runt lunch, tar en sväng till klubben och fyller upp kylar och hyllor inför kvällen, åker vidare till våran beachbar och hänger med assköna Sally som driver den plus eleverna om vi hinner innan de gittar tillbaka till skolan. Man kanske utnyttjar wi-fiet lite, solar och bara hänger gött. Efter skolan kommer eleverna till beachbaren igen och hänger, flairar lite på stranden osv och då hänger vi oftast en stund innan ja och Jocke är tvungna att åka hem och göra iordning oss inför kvällen. Vi börjar klockan 9 och jobbar oftast fram till 4, 5, 6 någo gång :) 

Måste berätta om fredagens bravader! Först hade vi happy hour för alla elever i beachbaren. De hade klarat av sin första vecka plus ett stort prov, fattar ni moden? Jag åkte sedan hem och fixade mig, kom tillbaka till playan och hängde gött, blev målad med glowpaint och hjälpte sedan Sally i beachbaren under inledningen på kvällens glowparty. SÅ KUL!! På bilden här ovan ser ni förövrigt Tom och Sally. Tom är lätt min favorit som går kursen, han är underbar! festen fortsatte sedan på Kyttaro och den var så jävla kul!! Sjukt mycket bättre drag än alla andra kvällar. Kul med fart och att man fick producera lite drinkar! Man stod där i baren, dansade, blandade drinkar och kikade upp på alla som stod och dansade på baren och tänkte "Detta är mitt jobb. SOFT." Gårdagen va lite segare men ändå najs. Enda negativa med fredagen var att min mobbe blev stulen så försök ej nå mig på den från och med nu! Blev svinrädd imorse för att ja ej hitta min plånis heller (någon som är förvånad? NEJ) men det visade sig att ja lämnat den på bardisken efter vi fixat med driksen inatt/imorse. Renos, min chef, såg paniken i mina ögon imorse och ba "LUGN, jag har den" Lättnaden just då asså. Jocke jämförde den med att vara riktigt bajsenödig och få bajsa, jag är med honom. Haha. Jobb ikväll också. Imorgon ska vi storstäda och organisera om hela backbaren osv. Ska nog flytta till ett annat rum imorgon eller på tisdag också, det kommer en ny tjej på tisdag som jag ska flytta ihop med. Ska bli kul att bo med en tjej, jag och Jocke sminkar och lockar liksom inte håret tillsammans vilket jag saknar. Haha. ROMAN idag, men aja nu är ni med insatta iaf. Hörs snart igen. FRED UT.  
 

Tjotjo

13:23:52 2014-04-22


1. Utsikten från våran beachbar 2. Chillar på livet 3. Beerpong på Kyttaro är standard och likaså kaffe på vårt stammishak 3. Häng på stranden med Simone 4. Stog i beachbaren i söndags och i lördags städade jag hela stället medan Jocke och Simone chilla på livet 5. Kieren, våran DJ och Jocke för någon dag sedan

 
Tjotjo! What's up? Igår gjorde jag mitt första pass och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde. Det var inte så farligt, haha. Nej men jag måste ju ha kontroll över allt och det har man ej nu i början och det känns lite småjobbigt, men det ordar upp sig! Har ju vart ledig fram till nu, om man bortser från i söndags när jag och Jocke stog i vår beachbar då några av eleverna kommit ner. Nu har kursen kört igång på riktigt vilket är väldigt kul. Vi har ju då betat av en och annan utgång, med vårt fina crew och nu de senaste dagarna, även med eleverna. Det är roligt! Ikväll jobbar vi igen. Börjar vid 9 och fram tills dess ska jag chilla på livet, som om man gör något annat här nere? Eh nej. Ska sätta mig i solen och ringa upp Linnéa på skype nu. Fred ut!
 
 

Jag lever :)

12:17:18 2014-04-16
 
Såhär ser EBS på Kos ut, jävligt tråååååkigt :)
 
tjotjo!! Tänkte skriva ett inlägg och berätta att jag lever. Jag och Jpcke kom fram igår morse, efter att ha rest hela natten. Vi bytte flyg tre gånger med, älska billiga flygbiljetter! Ni vet hur ful och äcklig man blir av att flyga? Igår var inget undantag så när våra väskor inte dök upp vart man inte speciellt glad. Vi fick dem dock igår kväll redan så behövde inte va asful och äcklig någon längre stund! Vi tog en taxi in till Kos town och mötte upp våran chef som verkar på riktigt vara den bästa chefen i världen. Man känner sig verkligen omhändertagen vilket känns hur bra som helst. vi drog och köpte frulle och kaffe och åkte till EBS skolan på Kos som han också är chef över. Vi lär hänga där en hel del under dagarna och det finns ju värre ställen att hänga på om man säger så. Vi träffade Angie, Emil och Johannes som var våra lärare i Sthlm och efter det drog vi till lägenheten. Dennligger centralt är stor och jävligt fräsch vilket känns hur bra som helst. Efter lite välbehövlig sömn plus en trip till flygplatsen för att hämta upp våra väskor så fixade vi till oss och gick ut och drack drinkar med hela gänget vilket va riktigt kul! 
 
För tillfället sitter vi på caféet nedanför oss, vilket lär bli stammishaket. Vi har druckit kaffe och ska snart möta upp Lawrence och skriva på lite papper och sådär och sedan tänkte vi dra till skolan och träna lite. Vi börjar jobba på måndag!! :) 
 
Hörs peeps! Freeeed