2014.02.15

13:25:10 2014-02-15

Igår var en sån dag där vi jobbade stenhårt på att öka midjemåttet :) 

God lördag på er :) Gårdagen va braaaa. Emelie gjorde mig först fräsch i håret och när jag kom hem så slängde jag ihop lite semlor som jag sedan bjöd Majkie, Linnéa och Richard på. Det äger att bara glida runt i köket och baka. Alla har vi ju olika intressen! Majkie lämnade oss sedan (antar att hon inte pallade mer) och de resterande garderoberna spenderade kvällen hos Linnéa där vi (läs: jag) bakade pizza och myste framför några filmer. Okej, att jag gjorde allt var inte riktigt sant. Richard började kavla ut (läs: mörda) degen, Linnéa såg blicken jag gav honom och hon sa att det är bäst att låta mig göra det. Haha, hon känner mig bra. Men erkänn att allt alltid blir bäst när man gör det själv?

Gick upp ganska tidigt idag och drog frulle framför ett SOA avsnitt, standaaaard. Är på säsong 6 nu, den sjunde och sista har inte kommit ut än. När jag har sett den, vad kommer meningen med livet att vara då? Vet inte hur jag ska hantera detta. Väldigt oklart alltihop. Jag har försökt packa klart med, det går sådär. Fastnade i telefon då jag försökte boka ett bord tills ikväll. Tydligen ska alla ut och käka på mina favoritrestauranger? Och alla andra restauranger med? Det löste sig dock tillslut! Jag och tjejerna ska ut och käka och kanske ta något glas vin ikväll, mys påre! Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och packa klart det jag kan!

Btw, så fick jag bekräftat igår att jag ska bo på ett hostel i gamla stan i form av en stor jävla båt. Fett eller hur? Jag har ju vid flertalet tillfällen inlett meningar med "När jag bor på en båt..." varpå Linnéa har svarat "Nu får du fan ge dig, du kommer aldrig bo på en båt." Va säger du nu då Lippan?? Häähäää. Nu måste jag ju dock införskaffa en Lexington morgonrock och en Lexington kaffekopp. Det är ju de två viktigaste sakerna att ha när man bor på en båt, det vet ju alla.       


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback