There’s an old saying, ”That what doesn’t kill you, makes you stronger” I don’t believe that. I think the things that try to kill you make you angry and sad.

18:17:00 2014-02-12
 
Tjooohooo! Tänkte att jag drar igång den här skiten nu igen. Åker ju upp till huvudstaden på söndag och kommer spendera några veckor där med att gå en bartenderkurs och tänkte försöka blogga så mycket jag kan under tiden. Ni vet, så man faktiskt slipper prata med folk och berätta vad man pysslar med. Det underlättar ju massor :)

Idag vaknade jag tidigt, åt frulle och gick sedan ut och tog en härlig löptur. Notera adjektivet jag precis använde för att beskriva löpturen. Jag menar faktiskt allvar, tyckte på riktigt att det var härligt. Kan någon snälla ringa psyk? Jag kom hem, duschade, slängde på mig ett ansikte, posade nästan ihjäl mig framför kameran en stund (resultatet här ovan) och cyklade sedan fram och mötte upp May-Britt på stationen. Vi tog tåget in till Göteborg och hängde gött där i några timmar. Bra dag, ända fram tills vi tog tåget hem och det började märkas att jag inte ätit på ett tag (HAHA på typ två timmar). Seriööööst, möt mina humörsvängningar när jag är hungrig. GRINIG. Nu har jag dock fått i mig mat och kaffe och mår prima igen. Man är ju inte världens mest komplicerade människa! Hade tänkt slänga på mig alla träningskläder jag äger och sedan gitta på löpträning med laget. Försäsong ♥ Hörs! 

Bilder från dagen:   Fan kärlek på da Matteos kaffe assåååååå
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback