Viking

19:24:00 2014-02-13


Köpte ny sport-bh igår! SOM OM det var det jag ville komma fram till med de här bilderna................ Spände mig fan tills jag fick träningsvärk. Synd att det inte syns. Ajaaaa, jävligt glad att ingen kom på mig när jag stod där NAKEN. Riktigt pinsamt. Ska jag aldrig göra om.Ah asså såhär ser man ju inte ut på riktigt. Asså tänk va bra ljus kan göra? WHY kan inte livet bara va skuggigt och diffust? Man hade vart så jävla mycket snyggare då :( 


Hej peps! Vart på gymmet i förmiddags och nej, jag tog inte bara kort på mig själv. Smådödade även baksida lår och rumpa. Åkte sedan vidare till Paj där det bjöds på lunch. Sedan chillade vi bara gött. Är hemma nu och hade tänkt försöka ta tag i packningen. Seriöst, jag är fan sämst på att packa. Kommer typ packa ner allt jag äger men sedan bara använda ett par svarta jeans, en vit t-shirt och dr Martens ändå. Braaaaa. Hade dock på riktigt velat ta med min kaffebryggare, men jag måste försöka hejda mig. Men ja tänker såhär, tänk ifall vandrarhemmet jag ska bo på har en DÅLIG kaffebryggare? Asså livet i misär. Vi får väl se hur det hela avlöper helt enkelt!  

Imorgon är jag sviiiinupptagen med alla mina pojkvänner. MMMMMM. Än så länge ser dagen ut som följande: jag ska klippa mig, baka minst 21 semlor (en till mig, en till Paj, en till Richard och 18 till Linnéa) sedan ska vi äta upp semlorna och så avslutningsvis ska jag, Linnéa och Richard hänga på kvällen! Så, nu behöver jag ju inte ens uppdatera imorn? Göööött e deeee. Fred ut!
 
  
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback