Viktig dag idag

18:56:00 2014-02-24
Asså baaaabe

Viktig dag idag av två anledningar. 1. Jag och min klasskåmpis Erik bokade så vi ska se Oskar Linnros på Berns imorgon. Assssssååå fan va det kommer bli fett!! 2. JAG HAR GENOMFÖRT MIN FÖRSTA LÖPRUNDA I STOCKHOLM. 

Enligt mig finns det flertalet regler som bör följas när man snackar löpning i stad. Jag tänkte dra dem i punktform här nedanför:

1) Viktigt med en SNYGG löparoutfit. Man ska ha nya fräscha grejer och man måste framför allt ha snabba skor. Jag har rosa Nike free run, de är riktigt snabba. 
2) Man måste ha ett bra, seriöst fejs. Nej, man får inte le och nej, man får inte se allt för plågad ut. Sammanbiten skulle jag vilja hävda är det rätta uttrycket.
3) Man måste vara anfådd.. Men inte astma anfådd. Vissa mysjoggar ju bara runt, och det är ju inte särskilt coolt? Man ska vara bra tränad och kunna hålla ganska högt tempo utan att svimma eller då få en astma attack.
4) Försök att hitta en så pass löparanpassad plats som möjligt. Till exempel i parkmiljö. INGEN får ut något positivt om man skulle ta löpet på shoppinggatorna. Du måste stanna vid varje rödljus och löppasset blir automatiskt ett riktigt slappt intervallpass och de som gör stan har faktiskt inte lust att se dig träna där. Då är vi alla på banan va?
5) Bra löpstil. Talar ju för sig självt. Den ska va spänstig men inte som om man försöker för mycket. Ah, asså den som har den, har den. Och ni som inte har den, ni har den ej. Ni är till för att roa oss andra :) 

För att göra en utvärdering på upplevelsen så tycker jag att jag klarade mig med ett godkänt betyg och jag känner mig nöjd och stolt :) Nu har svetten torkat in så man börjar ifrågasätta om man egentligen ens behöver duscha? Ja, jag ska göra det, trots att det inte känns lika relevant längre. Sen ska jag ska fan plugga drinkar hela kvällen. Det märktes att det var måndag idag. Alla fick fan spärr i huvvet under dagens barträning. Nu ska jag lära mig dem så att de sitter stenhårt och så ska jag fan LEVERERA imorgon! Men som sagt, den där duschen kanske går först dåååe. Fred ut! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback