2014.03.08

09:04:26 2014-03-08

1. SNYGG TATT som ja printscreena häromdagen! 2. Lät Max rita lte på mig igår för och se ifall jag fick feeling på å göra sleeve någon gång här i livet. Och ja, mina det har färgat av sig på mina lakarn, så de är nu blåsvarta. 3. Igår innan drinkprovningen vart det ombytta roller, vi skickade in våra lärare bakom baren och skrek ut asjobbiga drinkbeställningar. Sjukt kul!! 3. Asså Blickans outfit? Jag dör va snygg. 

HEJ kompisar :) Shit va gårdagen va rolig! Det märks att vi har umgåtts i tre veckor nu. Och att alla kommer verkligen superbra överrens! Vi utmanade våra lärare att tävla mot varandra, vilket var hur kul som helst! Dels är de så jävla duktiga och FETT SNABBA. Asså liksom pantersnabba, jag skojar inte. Sedan låg det även jävlligt mycket prestige i vem som vann asså. Johannes, han som också äger på flair, tog hem det rätt enkelt dock. Han är fan galen asså. 

Igår efter skola gick vi och tog en öl och sedan  åkte vi ut till Tyresö och till Max och hängde där på kvällen! Vi blandade drinkar och hade det allmänt bra! Idag hade jag tänkt shoppa lite faktiskt! Har typ knappt gått in i en affär under hela tiden jag vart här (eftersom jag inte haft någa pengar kvar till mat då, he he) så nu ska jag fan unna mig lite asså. Den här sista veckan som är på ingång är fan inte nådig asså! Vi har flair prov på måndag, slutprov, både teoretiskt drinkprov och barprov under hela onsdagen. På torsdag har vi avslutningsmiddag och på fredag åker jag hem. SJUKT. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback