You aint getting any younger, are you?

18:56:20 2014-03-10


Haha ja orkar inte. Aja, här har vi avslutningsmiddagsoutfiten (asså hjelp va långt ord?!) som jag köpte i lördags. Hade ju inte tillräckligt med kläder med mig redan lixxxx.

 
Goddag!! Nu vart det väl någon dag sedan här va? I lördags gjorde jag ju stan! Fick bland annat med mig outfiten ovan hem, plus lite nödvändiga saker så som lösögonfransar och dylikt. Va riktigt kul att shoppa lite igen, hihi. Stockholm har fan bjudit på riktigt bra väder med. Både skinnjackan och glajjor har vart på, riktigt viktigt. Igår ägnade jag dagen åt plugg. Kände dock framåt eftermiddagen att ja började känna mig sjuk...... Va jag sjuk på riktigt? Nej. Jag vet att det enda ja behöver för att friskna till är en stoooor kopp kaffe, så det plus en svingod muffins gick jag och unnade mig på Espresso House. Sen va man ju på banan igen! Pluggade där en stund innan jag gick hem till båten och fick mig min dagliga dos av SOA. Japp, jag kollar om avnistten. OTIPPAT.

Idag har vart en kul men lite ångestladdad dag! Vi hade flairprov, vilket gick helt okej. Trots att kasta och fånga grejer plus ha kordinatiooon inte riktigt är min grej har det ändå gått helt okej med flairen. På provet använde vi dock riktiga glasflaskor inte plastflaskorna vi övat med innan, INTE LIKA LÄTT. Aja, jag hoppas jag får godkänt iaf! Som tur va utger detta provet bra 10 % av betyget, i jämförelse med 30 % som barprovet är till exempel! Barträningen gick bra idag. Jag har lärt mig att lossa bostonshakern från glaset med armbågen vilket både känns ballt och viktigt. Sedan jag kom hem har jag pluggat teori och drinkar.  Jag repeterar fan alla våra 75 drinkar varje dag, det tycker jag är rätt duktigt ändå! Resten av kvällen ska jag bara chilla! Imorgon tror jag vi skulle göra frozen daquiries och frozen margaritas plus alla champagnedrinkar. YUM.

Flåt för romanen. Hörs och syns! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback