Winteroutfit on point

04:01:31 2015-12-19


Det är ju synd att det är 10 plus ute och man typ dör av värmeslag i sådana höga stövlar.. Och ja, det är en pirathatt som du ser nere i högra hörnet. :-)

De dagar jag jobbar kan jag inte göra någonting annat än att jobba. Finns liksom ingen ork över. De dagar jag har varit ledig därimellan har ägnats åt återhämtning. Nu ser jag dock ljuset i tunneln, därav blogginlägg. Idag har jag varit ledig och det ska jag vara hela helgen. Woop! Idag fick vi hämta ut våra julklappar på jobbet och samtidigt bjöds vi på glögg och pannkaksbollar. Det är och smakar som pannkaksbollar men heter egentligen någonting annat, vilket jag tycker är konstigt. Varför krångla till det? Jag valde en Nespresso maskin som julklapp och är väldigt glad över den! Testade den precis och det är kanske därför jag sitter här och skriver istället för att få lite välbehövd sömn. Imogon ska jag upp och till jobbet igen, andra lediga dagen i rad, eftersom det står julbingo på schemat. Har ingen aning om hur detta skall gå med tanke på att jag inte förstår danska siffror? 

Jag jobbar korta dagar både måndag och tisdag och sedan är jag ledig i nästan en vecka för att återknyta till ljus i tunneln. Väldigt taggad på detta. Det står hemfärd och julfirande på schemat. Myyyys. På tal om mys så vart det otroligt trevligt när mina bäztizar var här härom helgen. Vill sammanfatta helgen som följande: <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3 Kjam


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback