Gamla Bettan

01:23:59 2015-11-03
 


Mitt första inlägg på över ett år dedikerar jag till min favoritmaträtt för tillfället, som jag åt ikväll, fisk tacos. Men på svenska låter det nästan lite äckligt så jag brukar alltid säga det på engelska istället, fish tacos. Det låter otroligt mycket ballare. Panerad torskfilé med mangosalsa gjord på mango, finhackad rödlök, chili, massvis med citronjuice, salt och peppar och så lite guacamole på det. Yummie in the tummy :))))
 
Jag skriver aldrig längre. Alltså skapar en text av riktiga meningar. Jag skriver mycket listor och sms men det var längesedan jag satt och skrev ihop en hel text som jag gör nu. Så en av anledningarna till att jag har dragit igång gamla Bettan är för att konstatera att jag fortfarande kan skriva ihop en grammatisk korrekt text och därmed konstatera att jag ej gått och blivit utvecklingsstörd det senaste året. Var dock tvungen att googla hur man stavade "grammatisk" så jag kanske inte är i mål än, men det kommer nog.
 
Jag har suttit och läst mina gamla inlägg här nu i någon timme och min första tanke var självklart "HJELP". Men det har också varit trevligt med en trip down memory lane. Jag har suttit och läst inlägg om pannkaksfredagar, festkvällar och kulinariska upplevelseklubben och har först och främst konstaterat att jag och mina kompisar gillar att äta. Jag har också konstaterat att det är trevligt att ha fotominnen på en bloggplatform och det är säkert något jag kommer uppskatta när jag är äldre och ocool. Jag tar självklart lite bilder nuförtiden som man kan kika tillbaka på men jag hade alla i min fina iPhone som plötsigt låg i toaletten på jobbet en dag.Efter det doppet fungerade den tyvärr inte längre. Så jag tänker att det kanske är säkrast att förvara sina bilder här istället. 

Den sista och viktigaste anledningen till att jag skriver detta inlägg just nu är för att min pojkvän ständigt kallar sig själv för fashion blogger. Han skryter om antalet likes han får på sina bilder och skrattar åt antalet likes jag får på mina. Men nu har jag något som han inte har, bloggläsare. Det är ju en bra början om man ska vara en fashion blogger ;-) Eftersom min blogg har legat på is en tid nu var det bara två stycken som hade klickat här igår, men det är fortfarande två mer än han har. Viktigt. Här sitter man ju även i en ganska shysst lägenhet som innehåller vita påslakarn i mängder, en guldig annanas och en retroglödlampa mitt i centrala Köpenhamn, så livet blir väl kanske inte bloggvänligare än såhär? Man kan ju ge det ett försök i alla fall.

Puss & Kjam  
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback