Torsdag

17:20:00 2016-02-25
- Konst eller kludd? I svartvitt ser det ju med ut som det förstnämnda i alla fall.....
 
Tjoho i stugan! Här sitter jag och småsover redan klockan fem. Hjälp, vad tidigt vi har varit uppe idag. Verkligen tagit vara på dagen. Damiano har haft problem med sin axel ett tag och idag hade han en tid hos en fysterapeut på ett sjukhus utanför stan. Anledningen till att jag gick upp 06.30 och hängde på, då axelbesök kanske inte kräver fullt moraliskt stöd, var att besöket skulle äga rum på Gentofte sjukhus. I Gentofte, där ligger IKEA. Nu visade det ju dock sig att vi skulle till Herlev sjukhus som ligger särskilt nära Gentofte. Jaja, efter besöket var över bestämde vi oss för att prommenera den knappa milen till IKEA vilket faktiskt var ganska härligt. Vi åt och köpte på oss en massa tavelramar till vår nya tavelvägg (som tydligen skall vara full med italienska fotbollsspelare. Hjälp) som vi planerar att sätta upp i vardagsrummet. Damiano fick även med sig en Mac Book Air hem, som en tidig födelsedagspresent till sig själv. Plus cirka den sjätte kudde han har köpt sedan vi flytta hit. Tydligen är inga lika bra som de han har haft i Italien. Han måse ha en sådan där platt och hårt som pensionärer brukar ha. Haha. Han är i alla fall nöjd och glad nu :-)

Igår var jag också ledig och startade dagen med att pierca två nya hål i mitt öra, lite spontant sådär. Det gick snabbt, smidigt och relativt smärtfritt. Lite mysig känsla när nålen går igenom brosket :-) Sedan mötte jag upp min kompis Anna för lite fika och mys. 

Mmmmmm smörrebröööööööd


Gårdagskvällen spenderades som den pensionär jag är. Fyllde frysen med nytt bröd och satte en pizzadeg som jag läst om på en pizzablogg. Den har snart kalljäst i 24 timmar och jag har sjukt höga förväntningar på detta. Det är ju inte varje dag jag och Damiano är lediga ihop, så det ska firas med pizza och gym. Haha. 


-  Hade dem inne i 250 grader i mer än en kvart och de var fortfarande lika bleka som en själv?

Fick goda nyheter när jag kikade mitt schema häromdagen! Den 18-20 mars är jag ledig fredag, lördag och söndag så jag har börjat planera en hemresa. Wiho! På tiden. Skönt med ett litet avbrott i det här evliga vuxenlivet som bara rullar på. Pappa kommer även och hälsar på nästa helg! Har försökt boka oss en tennisbana här i Köpenhamn, men antar att lördag och söndag förmiddag knappast är den minst eftertraktade tiden. Det har därför varit svårt att hitta något som är ledigt. Hade ju varit trevligt med lite motion med tanke på att det brukar bli en och annan middag när jag och min far är i farten. Men men, får väl försöka promenera bort överflödskalorierna. Hehe. - Vart så jäkla sugen på sushi häromdagen. Efter mitt gympass kunde jag inte hålla mig. Vi har ett tveksamt kinahak mellan gymmet och hemma, sådär att man inte riktigt vet om man kommer klara sig från matförgiftning eller ej. Men när det krisar så krisar det. Klarade mig från sjukdomar och sushin var helt ok. Dock fanns det en sådan Maki rulle med gurka och MANGO i?! Man bara nej. Måste besöka East när jag är hemma!

Kjam :)