De Senaste Dagarna

02:13:02 2016-02-12


Nummer 1: Standard frulle just nu. Nummer 2: Pyssel hemma. Nummer 3: Pruttljud på Damianos mage. Nummer 4: Ni vet den där asgoda spice mixen som smakar röd curry som man bara tillsätter i kokosmjölk? Har inte hittat den i affären på aslänge så fick göra min egen. Smakade förvånandsvärt gott!! Nummer 5: <3<3<3<3<3<3<3

Tjoho! Jag fick ju mig ett väldigt trevligt välkomnande tillbaka till verkligheten efter semestern. Tydligen hade mitt jobb betalat ut för mycket dricks på vår månadslön i januari, så i februari kommer jag få 4000 kr mindre. Gick även och fick en trevlig metroböter på 750 kr eftersom mitt metrokort var utgånget med sex dagar. Inte ens nära liksom? Men jag hade liksom inte skänkt en tanke på det. Mycket nu. Det råder i alla fall shoppingförbud, det är ett faktum. 

Jag har delat mina tankat och åsiker kring den danska semlan på Twitter och Instagram och det får räcka. Imorse slängde jag dock ihop en deg med RIKTIGA semlebullar och fyllde dem med RIKTIG mandelmassefyllning och grädde. Min kompis Anna kom över efter hon slutat i skolan och testade en RIKTIG semla och hon tyckte (självklart) att det var asgott. Det lyckades även slinka ner en hos Jenny, Fabio och Damiano också. Jag har (självklart) ätit två :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback