Snart..

03:31:37 2016-01-28

 
Snart så bär det iväg! Guuud känner mig så stressad över hur jag ska få ihop allt.. Måste skriva ut biljetter (eller behöver man ens göra det längre?) checka in oss online, packa färdigt, jobba och så väntar jag på ett par varma skor som jag beställde som böör komma imorgon men gör de inte de så är jag ju körd. Och om de kommer så måste jag hinna hämta ut dem på posten. Hade behövt sova nu så jag kan hinna med lite grejer innan jobbet imorgon, men här sitter man och väntar på att en tvättmaskin ska bli klar....... Hjälp. 

De två senaste dagarna har vi komponerat ihop en ny drinkmeny på jobbet. Den är enklare, snabbare men bättre tycker jag. Låter det inte helt okej med chili daiquiri, en G&T gjord på en shysst gin med orientaliska smaker, en fräsh tonic med mycket citrus och koriander? Yummi in the tummy :) Nu ska jag försöka vara lite effektiv, tjohej!

Kjaaaam

13:01:22 2016-01-26

Igår var jag ledig och precis som varje första dag i veckan som jag är ledig, så städar jag. Städar, tvättar, handlar och köper nya blommor (sker dock inte veckovis, men nästan hehe). Då kan jag slappna av efter det. Ni vet sjunka ner i soffan och bara "Aaaaaaah". Plus att jag varken slipper gå naken eller hungrig. Kan tyvärr inte njuta av ögonblicket sådär jättelänge för jag jobbar idag. Åker till Italien på fredag och jobbar fram tills dess. Hoppas att dessa dagar ska gå fort fort fort! Pyssla

14:23:17 2016-01-20


Pyssla, det äger. Och med pyssla så menar jag typ att stjäla lastpallar från våran innegård, betsa dem och använda dem till något fotöljliknande. Och nej, jag hade inte tillräckligt med bets för att täcka allt, men vi behöver inte tala fortsatt om detta. Hade spanat in en finfin riktig fotölj plus fotpall på Ikea, men tänkte att det kanske skulle vara bättre att äntligen säga upp mitt mobilabonnemang på min iPhone som jag tappade i toaletten i höstas än att köpa en fotölj. Pappa hade ju vart ganska stolt tror jag.

Det har vart dölugnt på jobbet nu de senaste veckorna vilket är otroligt skönt. Plus att om en och en halv vecka åker vi till Italien och "åker skidor". Kanske dags att  köpa på sig ett par termobrallor? Och kanske dags att ta sig en tripp till gymmet. Lär ju inte bli lite mat under de åtta dagarna :-)