Det kommer aldrig vara över för mig

20:16:44 2014-02-23

Mojito vecka på ingång!

God söndag mitt härskap! Tråååkigt eggad på att den här veckan ska kicka igång. Jag och Stina ska dra frulle på Broms någon dag i veckan! Ni vet han fransmannen som var domare i dessertmästarna? Ah asså det vet ni säkert inte, inte lika nördiga som jag är. Han var i alla fall snubben som tog surdegsbrödet till Sverige och gjorde det poppis. Gissa hur många limpor bröd jag ska käka? Typ 15. På torsdag kommer Linnéa och Paj upp och vi checkar in på hotell! På fredag kommer Sofia, Mallan och Lisa och jag ska nog dricka upp alla sorters Mojito vi gör i skolan på fredag eftermiddag och sen på fredag kväll ska vi dansa röööven av oss till Avicii. SÅ: JÄVLA. RADAR. VECKA.

Ska berätta något pin med........ Jag har typ träningsvärk i armen eftersom vi skakade drinkar i fredags? Asså manöver, inte viking för fem öre. Brukar också få skitont i handflatan eftersom jag alltid drämmer ihop Bostonshakern och Bostonglaset svinhårt. Mina lärare sa typ "Killar, slå inte ihop dem så hårt att glaset går sönder och tjejer, försök inte klappa ihop dem, okej?" Så nu tar ju jag i TYP allt jag pallar för att visa att jag är viking, vilket resulterar i att ja måste slå till shakern hårt och flertalet gånger när jag ska lossa dem från varandra. Aja, kanske får en shysst förhårdnad där så jag slipper lipa över detta fler gånger! 

Hade tänkt plugga in morgondagens drinkar och sedan kika på SOA. Ska se sista avsnittet på säsong 6 nu. Har liksom sparat på det. Lär gråta en skvätt för att jag inte kan fortsätta kolla och sen ska jag sova. FÖRÖVRIGT märks det ganska tydligt att jag bor i Gamla stan där alla turister glider omkring. Ser självklart svinmånga asiater med systemkameror (inga blonda än dock) MEN idag såg jag fan en asiat med en mössa med kattöron. Ögonblick som verkligen förgyller vardagen :) PUSS PÅ ER.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback