Late night cooking

01:31:21 2015-11-26


Ja, eller det här är ju normal kvälletid för mig. Idag startade jag dagen med ett städryck! Jag är lite småpedant och mår ganska dåligt när det är stökigt och smutsigt. Jag hatar när det ligger saker överallt och så blir det ju lät när man bor med tre andra som kanske inte direkt delar samma känslor och värderingar i just den frågan. Jag går igång på att städa ur och slänga saker, så efter att jag rengjort kylskåp, toalett, dammat, dammsugigt och gått och slängt tre stora påsar med saker så glad jag ner i soffan och utbrast ett välförjänat "Aaaaaaah". Detta faktum att jag gillar att slänga ut saker kan dock skapa konflikter. Damiano tappade bort en ny Star Wars tröja han köpt och är övertygad om att jag slängt den. Ärligt talat så vet jag inte, jag har ju i alla fall inte gjort det med mening. Ehe. 

Har vart en sväng på gymmet, handlat mat och väl hemma kikade jag på Cowspiracy. Det är en sjukt interessant dokumentär som handlar om hur otroligt negativ påverkan matindustrin har på miljön. Det var ju inte en slump att det blev vegetariskt ikväll asså. Den fick en verkligen att tänka till. Det är klart det är gott med kött, men på sista tiden så har jag börjat ifrågasätta mina matvanor aningen mer. Kikar ni på dokumentären så förstår man att vi måste sluta äta så mycket kött som vi gör. Jag tycker även att man kanske inte ska äta kött om man inte kan tänka sig att döda djuret själv (vilket jag inte känner mig aspepp på) så man verkligen förstår vad det är som händer innan köttbiten ligger där i affären. 

Aja, lagade i alla fall en god vegetarisk lasagne med zuccini, keso, kryddig tomatsås och massa mozzarella. GOTT. Satte också en deg som ska kalljäsa över natten. Nybakat bröd till frulle är ju aldrig fel! Godnatt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback